Talare

  • Anders Gerdmar
   Värd för konferensen

   Anders Gerdmar

   Värd för konferensen

   Anders Gerdmar är docent i Nya testamentets exegetik samt grundare av och rektor för Skandinavisk teologisk högskola. Han har varit delaktig internationellt i mission, teologisk utbildning och träning av kristna ledare under 25 år. Han har skrivit ett antal böcker och är en välkänd röst för och försvarare av den kristna tron.

  • Bengt Wedemalm

   Bengt Wedemalm

   Bengt Wedemalm har sedan 1980 varit verksam i mission, både som bibelsmugglare, missionsdirektor och pionjär inom och ledare för Livets Ords missionsarbete under dess mest expansiva fas. Sedan 2000 leder han sin egen missionsorganisation med verksamhet inom Europa, Mellanöstern och Nordafrika, där han lägger en apostolisk grund för mission och församlingsplantering.

  • Colin Urquhart

   Colin Urquhart

   Colin Urquhart är apostolisk ledare för Kingdom Faith och rektor för Kingdom Faith Training College, England.

   Colin är grundare av Kingdom Faith, välkänd författare till många bästsäljande böcker och har varit verksam i tjänst i över 50 år. Hans apostoliska tjänst för väckelse är vida erkänd och uppskattad världen över. Colin är en internationellt känd talare och rektor för Kingdom Faith Training College där han delar med sig av sin vision och smörjelse till studenter från hela världen.

  • Magnus och Terése Axelsson

   Magnus och Terése Axelsson

   Magnus och Terése Axelsson har lett lovsång i många sammanhang under många år. De brinner för att resa upp bön- och lovsångsaltaren i hela landet, och de längtar efter att se Guds kraft bli manifesterad när Guds folk tillber Herren i ande och sanning.

Pin It on Pinterest

Share This